eroottiset tekstit pillu valui

asetit minut puoli istuvaan asentoon pukuhuoneen seinä vasten, aloin vikoamaan samalla kun tunsin sinun hikiset kätesi hierovan rintojani. Nyt pariskunta oli myös selkeästi riidellyt. Miesystäväni oli raahaamassa minua mökille tuttavapariskuntansa kanssa. Kiimani on nyt rajaton ja haluan saada sinut sisäni mahdollisimman nopeasti, mutta tietenkin haluaisin sinun ottavan minut vasta kun suurin osa henkilökunnasta olisi lähtenyt viikonlopun viettoon. Olin ensimmäisesi ja tulen aina olemaan se joka vie sinut taivaaseen mutta nyt saat suudella näitä huulia vaikka ne onkin olleet kullisi ympärillä monesti edes kerran saisit suudella minua niinkuin suutelet kaikkia muita naisiasi. Mies riisui minut hetkessä ja aloitti ihanan tutkimusmatkan kielellän. eroottiset tekstit pillu valui Kävelin suoraan pukuhuoneeseen kuulin änesi tulevan miesten pukuhuoneesta, pysähdyin hetkeksi kuuntelemaan kuinka änesi värähteli koko keholleni, nännini kovettuivat ja pilluni alkoi kostua entisestän. En haluaisi tuottaa hänelle enempä pettymystä kun olen jo tähän mennessä lauennut sisäsi arviolta yli 50 kertaa. Nainen mökötti ja mies ei selvästikän tiennyt, mitä tehdä uudehkon tuttavuutensa kanssa. Pariskunnan mies oli hänen monivuotinen kollegansa vuosien takaa, nainen sen sijaan tämän uusin viritys. Säikähdit että kävikö minulle mitän vai selvisimmekö vain säikähdyksellä. Olin käynyt vieraissa, ja narahtanut. Ja oviaukossa seisoi rakkaani leveästi hymyillen, kamera kädessän. Ja niinpä hän jatkoi suoraan siitä, mihin hänen kaverinsa oli tilanteen jättänyt. Jos asiaa tarkemmin ajatteli, suorastaan pantavan oloinen luontokappale. Lopetimme suutelumme ja sinä känsit minut ympäri ja painoit minut läheisen kiven pälle jotta saisit täydelliset näkymät pilluuni ja pepulleni muutenkin.

Videos

LuxuryGirl sucked cock and fucked in a private plane.

Eroottiset tekstit pillu valui -

Sähköposti, sähköposti (digi vaihde (09) 15661, postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia. Huomaan sinun menevän pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteitasi, mutta juuri ennen kuin menet ovesta sisän katsahdat minua ja isket silmä hetken myös näyttäen että mitä olisi tarjolla heti kun vain tämä neiti haluaisi. Hän itse lähti tarkastamaan kaivoa, nihkeä nainen sai tehtäväkseen kerätä salaatit kasvimaalta, ja minut hän passitti toisen miehen kanssa saunaa lämmittämän. Tällä miehellä on todella voimakkaat paineet, voin tuntea hänen kiimaisen kalun hajun läpi verkkareista mutta voisin epäillä ettei hän pidä niitten alla mitän muuta kuin mehevän miehekkän hajuisen varustuksensa. Vastasin sinulle; Olethan sinä alusta alkaenkin saanut tämän neidin jalat alta harteillesi vain yhden syntymäpäivä yön jälkeen. Nuolit pilluani niin etten voinut olla voihkimatta kovaan äneen, kun lopetit olin jo ihan taivaissa silloin. Hoki mantramaisesti konsultin juttujaan ja myrkytti jokaisen läsnäolijan fiiliksen. Ei kauaakaan kun laukesit sisäni jälleen kolmella voimakkaalla paineen purkauksella, huudahdit kovaan äneen kuinka ihanalta tuntuu laueta sisäni jälleen.

: Eroottiset tekstit pillu valui

Huokaihin ja mutisin yksinäni hetken aikaa kunnes pättelin soittaa sinulle, vastasit ja sanoit ettet halua näyttä epäillyttävältä millänlailla vaikka olisitkin halunnut antaa minulle uudelleen mahtavaa kyrpäsi. Kuiskasin korvaasi; Kuules nyt jos sä haluut mua vakituisesti nussia on sun oltava vähintän joka päivä kolme kertaa vapaalla sen verran että saan sun spermat edes mun kurkusta alas ja en välitä vakavista jutuista niin siks oon vaan. Haaveilin sinusta useamman kerran jälleen huomasin olevani märkänä ajattelin meidän tajuttoman kiimaista ja räjähtävä nautintoamme salin pukuhuoneessa, aloin hieroa pilluani joka tuntui yhtä hyvältä kuin sinun kätesi silloin tai ainakin melkein yhtä hyvältä, halusin sinua sisäni mutta et ollut tällä. Nautit hetken aikaa tunteesta kun sykit sisälläni. Naurahdit ja sanoit; Kun tuollainen seksikäs nainen on kiimassa niin on tämäkin uros valmiina useampaan kertaan saamaan kovalla paineella orgasmeja. Turhautuneena lähdin lenkille ja samalla ajatuksena olisi ollut että olisin hakenut itselleni pattereita dildojani varten. Pyyhit huuliltasi orgasmini jäljiltä olevia limojani pois ja asetuit takaisin pälleni, nuolaisit nännejäni hellästi mutta pian näykkäsit lujaa nännini pästä joka sai minut voihkaisemaan kova änisesti jälleen, otit pilluni käsittelyysi jälleen ottaen samalla toisella kädelläsi kalustasi kiinni hieman murahdellen. Hieraisen kielelläni huuliani ja katselen sinua antaen merkkejä kiinnostuksestani samalla tunnen omat alushousuni kostuvan voimakkaan matalasta änestäsi. Kun moottorivene halkoi hiljakseen tyyntä merenselkä, kukaan meistä ei puhunut mitän. Emme puhuneet mitän, mikä vain lisäsi kiihottuneisuuttani. Naisten pukuhuone oli aivan vieressä miesten pukuhuonetta. Painat kalusi kovaa sisäni ja alat naimaan minua eläimellisellä tahdillasi, rintani heiluvat tahtisi kiihtyessä ja minä voihkin allasi kova änisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Jostain kaukaa kuului kinastelua. Huomaan kun katselet kaula aukkoani rakastelu asennot seksiseuraa salo ja hymyillen esittelet itsesi; Hei vain hottis olen Olli ja haluaisin saada salinne kuukausi jäsenkortin. Kyrpäsi sykkii kiimasta sisälläni ja aloitan sinun pälläsi kiihkeän ratsastuksen, nautit rintojeni hyväilystä ja pilluni kosteudesta ja kiimastani jota olen tässä hetken jopa liiankin kauan pitänyt sinulta piilossa. En olisi koskaan nuorempana uskonut, että vielä näin monen yhteisen vuoden jälkeen ilma välillämme voi olla sakeana intohimosta. Nuori ori nuolee minua takaapäin ja samalla sormettaa paremmin kuin kukaan mies tähän asti, moni on yrittänyt pärjätä samanlaiselle tasolle mutta eivät ole lähellekkän olleet yhtä taitavia kuin sinä olet. Nytkähtelin jokaisella hitaalla työnnölläsi ja toivoin sinun olevan valmis kovempi otteisempaan loppuhuipennukseen. Mutta vain tiettyyn rajaan. eroottiset tekstit pillu valui

Eroottiset tekstit pillu valui

3 ajatuksia “Eroottiset tekstit pillu valui

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *