etsin 12v poikaystävää alavus

Petra Linnoitustie 2B 02600 Espoo Etsin kirjeenvaihtoon sinua 30-45 vuotta oleva mies, joka et asu missän ryhmäkodissa etkä asuntolassa. Tarjoamme helpon ja kattavan palvelun seuran etsimiseen nykyaikaisiin viestintävälineisiin kuten Kik, Skype, WhatsApp. etsin 12v poikaystävää alavus Olen 35-vuotias lievästi kehitysvammainen elämäniloinen ja huumorintajuinen nainen Karkkilasta. Olen kolmekymppinen sinkkumies Vantaan Kivistöstä. Toivon löytäväni naisen, jota voisin rakastaa. Etsin 20-30 vuotiasta naista elämänkumppaniksi jakamaan yhteistä elämä kanssani. Vastaukset kirjeellä: Kehitysvammaliitto/Verneri, minna. Täs olis nyt tältä Turun seudulta mukava, vapaa, terve, siisti, nuorekas ja hellä 60-vuotias miehekäs mies vailla mukavaa, vapaataa ja hellä naisystävä. Jos asut kaupungin vuokra asunnossa ja ymmärrät tämän kirjoituksen niin, sitten kirjoita. Minulla on kaksi koiraa joiden hoitaminen vie aika paljon aikaani. Tykkän kuunella musiikkia, kuuntelen vähän kaikenlaista musaa.

: Etsin 12v poikaystävää alavus

Vastaukset kirjeellä: Kehitysvamaliitto/Verneri Alma Linnoitustie 2 B 02600 Espoo Hei! Vastaukset kirjeellä: Kehitysvammaliitto/Verneri Jarkko L Linnoitustie 2 B 02600 Espoo Hei! Harrastuksiini kuuluu musiikki, tanssi, festareilla töissäkäyminen, lenkkeily, autot. Elämäni nainen, kirjoita arille. Etsin vakavalla mielellä naisseuraa ja loppuelämän kumppania, parasta ystävä! Teen itse ruokaa ja tykkän jonkun verran leipoa. Toivoisin, että naisenkin elämän kuuluisi. Etsin kirjeenvaihtokaveria naisista ja miehistä ympäri Suomea.

: Etsin 12v poikaystävää alavus

Voit ottaa yhteyttä myös Facebookin kautta (Niilo Sinkkonen Joensuu) Vastaukset sähköpostilla: niilo(at) Olen iloinen 23 vuotias CP- vammainen mies Pieksänmäeltä. Juon kahvia ja limua, en polta ja en oikeestaan juo yhtän. Etsin miestä kirjeenvaihtoystäväksi ja seurustelukumppaniksi. Vastaukset sähköpostilla: mikaelavee251(at)m Hei sinä 35-47-vuotias nuori nais seuraa seksi nainen päällä nainen! . Vastailen viesteihin aina kun ehdin. Tykkän puheliaista miehistä, jonka kanssa voi vaihtaa kuulumisia, ilot ja myös surut. Toivoisin että sinulla olisi samanlaisia mielenkiinnon kohteita kuin minulla, mutta saa minulle kirjoittaa muutenkin. Vastakset kirjeellä: Kehitysvammaliitto/Verneri Vesa Linnoitustie 2 B 02600 Espoo Hei! Etsin naista, jonka ikä on 20-40 vuotta. Käyn Sunnuntaisin Rovaniemen seurakunnassa messussa.

Etsin 12v poikaystävää alavus

3 ajatuksia “Etsin 12v poikaystävää alavus

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *